Κάτω Αχαΐα: Απόψε ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ dytikanea.gr

Σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στις 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου , θα ανοίξει και επίσημα ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα στολιστούν φέτος στην πόλη της Κάτω Αχαΐας είναι στο σύνολο τρία, ένα σε κάθε πλατεία (πλατεία Παπαγιαννοπούλου, πλατεία Δημοκρατίας, πλατεία Δύμης). Ωστόσο στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση του Δήμου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με δρώμενα για τα μικρά παιδιά (face painting, καλικαντζαράκια, κτλ).

« Φωταγωγούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης με τους μικρούς μας φίλους, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την έναρξη μιας μαγευτικής περιόδου για μικρούς και μεγάλους. Όλοι μαζί, ανακαλύπτουμε τα πραγματικά δώρα των Χριστουγέννων και μεταδίδουμε από την μια άκρη του Δήμου ως την άλλη, το μήνυμα της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Ελπίδας, απέναντι στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα, απέναντι σε όσους το έχουν ανάγκη τις άγιες ημέρες που έρχονται », όπως αναφέρει και ο δήμαρχος Σπύρος Ν. Μυλωνά σε σχετική του ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου περιλαμβάνει:

 -την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00π.μ. επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

-την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μ.μ. άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου με δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.

-την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00π.μ. έως 13.00μ.μ. με δρώμενα στους δρόμους της πόλης με χριστουγεννιάτικη μπάντα και ανιματερ, ξυλοπόδαρους, καλικάτζαρους και face painting για τους μικρούς μας φίλους.

-ομοίως την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00π.μ. έως 13.00μ.μ.  δρώμενα στους δρόμους της πόλης με χριστουγεννιάτικη μπάντα και ανιματερ, ξυλοπόδαρους, καλικάτζαρους και face painting για τους μικρούς μας φίλους.

 

 

Διαβάστε επίσης