Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση όταν τη ρώτησαν για τη λήξη του συμβολαίου της - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται"

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε στους ρεπόρτερ των καναλιών για το πού θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη λήξη του συμβολαίου τους με τον Alpha, δεν θέλησε να πει πολλά.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν νιώθει καλά την περίοδο των Χριστουγέννων γιατί είναι η ίδια η εποχή τέτοια, είναι όλο το κλίμα τέτοιο που όπως και να είσαι, σαν να ελαφραίνει, σαν να πηγαίνει αλλού, σαν να γίνεται πιο παραμυθένιο, εμένα μου άρεσαν πάντα τα Χριστούγεννα. Φέτος θα τα περάσω με τα τέσσερα παιδιά μου και τον άντρα μου στο εξωτερικό. Έχουμε τα δικά μας σχέδια, αγαπάμε συγκεκριμένα πράγματα και κάπως έτσι φροντίζουμε κάθε χρόνο να είμαστε.

Η ζωή μου είναι πολύ ωραία κι αν έχει κάποια πράγματα που δεν είναι ίσως όσο στρωτά θα ήθελα εγώ, είναι ασήμαντα. Τα σημαντικά πάνε μια χαρά και δεν θέλω να τα πειράξω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Σε ερώτηση για την “πολιορκία” των καναλιών, αλλά και τη λήξη του συμβολαίου τους, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Σας είπα πριν ότι εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω μόνο για Θεσσαλονίκη, μόνο γι’ αυτά τα εγκαίνια και οτιδήποτε άλλο είναι σε πλαίσιο συνεντεύξεως και όχι στην παρούσα στιγμή. Για τη δουλειά δεν θα μιλήσω, αλλά εν πάση περιπτώσει είμαι μια γυναίκα που έχω πάρει πολύ ικανοποίηση από τη δουλειά. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται».

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης