Γεροβασίλη: Η χώρα πρέπει να εξαντλεί όλα τα μέσα προάσπισης της εδαφικής της κυριαρχίας

 

Η χώρα μας πρέπει να εξαντλεί όλα τα μέσα για την προάσπιση της εδαφικής κυριαρχίας, δηλώνει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, και τονίζει: «Δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε τα αυτονόητα στο όνομα του παράλογου αναθεωρητισμού του συστήματος που κατευθύνει την πολιτική της Τουρκίας».

Δηλώνει ακόμη ότι «η ελληνική Αστυνομία είχε πάντοτε ελεύθερα τα χέρια της στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας, της εγκληματικότητας και στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».

Σχολιάζοντας τους έξι μήνες κυβέρνησης της ΝΔ, την κατηγορεί ότι «εξαπάτησε οικτρά τον ελληνικό λαό» ενώ «αποδεικνύεται εξαιρετικά συνεπής στην στήριξη των όσων πραγματικά εκφράζει με την πολιτική της. Και για να στηρίξει τις επιλογές της χρηματοδοτεί τη δημιουργία ενός κράτους πραιτοριανών, με ανελεύθερα χαρακτηριστικά και βίαιη έκφραση».

Αναφερόμενη στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι διεξάγεται ένας ώριμος πολιτικός διάλογος, ο οποίος «ανταποκρίνεται στην εντολή που λάβαμε για τον μετασχηματισμό και την ισχυρότερη γείωσή μας με την κοινωνία», ενώ για την εκλογή αρχηγού από την βάση σημειώνει ότι «αυτή είναι μια απόφαση η οποία αν ληφθεί, θα ληφθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου μας».

ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης