Αίγιο: Νεκρός ο 53χρονος – Αγνοείτo από την Πέμπτη – Είχε πάει για ψάρεμα

Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής ο 53χρονος Σ.Ο., κάτοικος εν ζωή Μυρτιάς Αιγίου, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης και τον αναζητούσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, ο άνδρας φεύγοντας από το σπίτι του είπε πως πηγαίνει για ψάρεμα και έκτοτε οι οικείοι του δεν είχαν νέα του, οπότε και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή του. Μετά από εκτεταμένες έρευνες, εντοπίστηκε τελικά από άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου και από εθελοντές της ομάδας “Αχαιός” στην παραλία Αλυκής, λίγο μετά τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Οι συνθήκες του θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας. Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα