Αίγιο: Νεκρός ο 53χρονος – Αγνοείτo από την Πέμπτη – Είχε πάει για ψάρεμα

Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής ο 53χρονος Σ.Ο., κάτοικος εν ζωή Μυρτιάς Αιγίου, ο οποίος αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης και τον αναζητούσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, ο άνδρας φεύγοντας από το σπίτι του είπε πως πηγαίνει για ψάρεμα και έκτοτε οι οικείοι του δεν είχαν νέα του, οπότε και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή του. Μετά από εκτεταμένες έρευνες, εντοπίστηκε τελικά από άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου και από εθελοντές της ομάδας “Αχαιός” στην παραλία Αλυκής, λίγο μετά τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Οι συνθήκες του θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστες και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας. Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Κλασικό ρυζόγαλο
22/01/2026 | 17:24

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου