Άγριες Μέλισσες: Ο παπά-Γρηγόρης ήταν υποψήφιος στις εκλογές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

 

Φέτος, συμμετέχει στην τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς, τις Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύεται τον παπά-Γρηγόρη. Ένας ιερές δίκαιος και αγαπητός σε όλο το χωριό, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για τον Κωστή Σαββιδάκη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη σειρά, ενώ αποκάλυψε πως ήταν υποψήφιος τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Εκλογές του Ιουλίου, με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ό,τι έχει πει το έχει πράξει. Είχα κατέβει στις Ευρωεκλογές και στις Εκλογές στα Δωδεκάνησα ως βουλευτής. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει μια γυναίκα τα πράγματα στα χέρια της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, είπε: «Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης