Πάτρα: Η NESPRESSO μας καλεί και σήμερα σ' ένα μοναδικό ταξίδι!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Η Nespresso, με στόχο να μυήσει το κοινό της Πάτρας στα μυστικά του καφέ της, καλεί τους καταναλωτές και σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στη νέα της Pop-Up Boutique στην οδό Μαιζώνος 54 – 56 να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία καφέ.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει εικονικά μέσω της τεχνολογίας  VR στις φυτείες καφέ της Κολομβίας και να δει από κοντά την καλλιέργεια και επεξεργασία του καφέ από ντόπιους καλλιεργητές, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ευρώπη και το εργοστάσιο της Nespresso στην Ελβετία.

Ακόμα, μόνο για εκείνες τις ημέρες, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε MasterClasses και κλήρωση διεκδικώντας μοναδικά δώρα Nespresso. 

Στη νέα Nespresso Pop-Up Boutique, η οποία άνοιξε τις πύλες της πριν ένα μήνα, οι λάτρεις του καφέ της πόλης έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέ Nespresso και την άριστη εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Specialists, οι οποίοι θα τους καθοδηγούν στην επιλογή των ποικιλιών που ταιριάζουν στις γευστικές τους προτιμήσεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ