Πάτρα: Γιατί αναβλήθηκε η δίκη για τις δολοφονίες Κουλούρη - Παπανδρέου

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Στη αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου επρόκειτο σήμερα να αναβιώσουν τα γεγονότα των στυγερών εγκλημάτων με θύματα τις δυο πατρινές ηλικιωμένες Κωνσταντίνας Κουλούρη και Ρεγγίνας Παπανδρέου, όμως αποφασίστηκε η αναβολή της εκδίκασης.

Οι δολοφονίες που σημειώθηκαν το 2012, με δράστες ανδρόγυνο, είχαν συνταράξει την τοπική κοινωνία αλλά και το Πανελλήνιο, ενώ η εξιχνιάση τους αποτέλεσε "γρίφο" για την ΕΛ.ΑΣ. Αρχικά μάλιστα συνελήφθη και φυλακίστηκε ζευγάρι χρηστών ναρκωτικών ουσιών που, όπως αποδείχθηκε αργότερα δεν είχαν καμία συμμετοχή στα εγκλήματα. 

Επτά χρόνια σαν σήμερα "πάγωσε" η Πάτρα από τη δολοφονία της Κωνσταντίνας Κουλούρη - Στο Εφετείο η υπόθεση - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Οι άτυχες γυναίκες βρήκαν φρικτό θάνατο, με διαφορά λίγων ημερών, στα χέρια ενός αδίστακτου ζευγαριού που εισέβαλαν στα σπίτια τους για να κλέψουν.  

 Η σημερινή αναβολή δόθηκε από τον Εισαγγελέα. Αν και η καταδικασθείσα σε δις ισόβια άσκησε έφεση και βρέθηκε στο δικαστήριο ο συγκατηγορούμενος της επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.

Δεν βρέθηκε ενώπιων του δικαστηρίου και σύμφωνα με τον εισαγγελέα αυτή η απουσία θα έφερνε προβλήματα ουσίας στην ακροαματική διαδικασία και στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Στο άκουσμα της αναβολής η οικογένεια της Ρεγγίνας Παπανδρέου εξέφρασε την αγανάκτηση της όπως και η οικογένεια της Κωνσταντίνας Κουλούρη!

Στη δίκη που έγινε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας το 2014 το ζευγάρι καταδικάστηκε σε δις ισόβια και κάθειρξη 30 ετών.  

Aλληλοκαρφώθηκαν λόγω ερωτικής αντιζηλίας οι δράστες

Οι δύο σατανικοί δολοφόνοι, μετά τις τα εγκλήματα χώρισαν. Μάλιστα η 46χρονη είχε μεταβεί στην Κρήτη με το νέο σύντροφο και το παιδι της.

Ο 36χρονος πρωην συντροφος και συνεργός της μη μπορώντας να αντέξει την εγκατάλειψη, για να την εκδικηθεί μετέβει στην Ασφάλεια Πατρών και την κατήγγειλε ως την δράστιδα της δολοφονίας Κουλούρη.  Εκεί οι Αστυνομικοί αντελήφθησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και του έγινε λήψη δείγματος DNA, το οποίο τον κατέδειξε ως τον δολοφόνο της 84χρονης Κουλούρη. Κατά την προσαγωγή του στην ασφάλεια της Πάτρας η 45χρονη είχε μεταβεί στο Ηράκλειο για να τον καταγγείλει για τη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης