Άγιοι Θεόδωροι - Σύζυγος 73χρονης: «Έπρεπε να την σκοτώσουν για μία καδένα;»

«Είναι άγρια δολοφονία» λέει δακρυσμένος

Ο σύζυγος της άτυχης 73χρονης που έχασε τη ζωή της στους Αγίους Θεοδώρους, όταν ληστές την πάτησαν με το αυτοκίνητο τους, λύγισε μπροστά στην κάμερα περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές.

Ο 79χρονος Δημήτρης Τζίβας μίλησε στον ALPHA και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε ο ίδιος με την οικογένειά του, βλέποντας μπροστά στα μάτια του το πως σκοτώθηκε η επί 55χρονια σύζυγός του.

«Δεν πήγε το μυαλό μου ότι πάτησαν τη γυναίκα μου. Πήγα να τη σηκώσω και της φώναξα "Ειρήνη, Ειρήνη είσαι καλά;" τότε είδα τα αίματα και κατάλαβα», είπε αρχικά ο συγκλονισμένος 79χρονος και πρόσθεσε: «Μου λέει σε μία στιγμή ο γιος μου ότι κάτι συμβαίνει, η μαμά μαλώνει έξω. Είδα εν κινήσει ένα αμάξι προς τα κάτω με όρθιο το καπό, για να μη δούμε τον αριθμό κυκλοφορίας».

Ο σύζυγος του θύματος είπε για την έρευνα της αστυνομίας: «Στην αστυνομία μας έδειξαν φωτογραφίες. Τους έδωσα αυτό που είδα, ήταν μέχρι 35 χρονών και κάπου 80 κιλά».

Σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Τζίβας λύγισε και με δάκρυα στα μάτια, είπε: «55 χρόνια δεν είχαμε μαλώσει. Είναι άγρια δολοφονία. Αυτός δεν έχει ούτε αισθήματα, ούτε τίποτα. Για μία καδένα που έχει 500 ευρώ; Να την πάρουν να φύγουνε. Έπρεπε να τη σκοτώσουν;».