Πάτρα: Κοινό "μέτωπο" πέντε δημοτικών παρατάξεων για το "Βοήθεια στο Σπίτι" - "Στην καταψήφισή μας απαντήσατε με ελεεινές λασπολογίες"

 

Παρέμβαση πέντε παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πατρέων, για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι": 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων αποφάσισε με σχετική πλειοψηφία τη συρρίκνωση των περιφερειακών  δομών του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”. Αντί για την επιθυμητή  αποκέντρωση οδηγούμαστε σε συγκέντρωση, τουλάχιστον για τις δομές της Μεσσάτιδας, της Παραλίας, των Βραχναιίκων και του Ρίου. Αυτό, σε συνάρτηση με την επαναξιολόγηση των ήδη ενταγμένων στο πρόγραμμα συμπολιτών μας, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας. Στην πρόταση αυτή αρνηθήκαμε να συνεναίσουμε.

Στην καταψήφισή μας αυτή, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Τουλγαρίδης απάντησε με ελεεινές λασπολογίες. Σε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε  στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Πατρέων, που πληρώνουμε όλοι οι πολίτες του Δήμου, ανέφερε ότι η καταψήφιση από τους  εκπροσώπους  των δημοτικών παρατάξεων της ΝΔ, του  ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σχετίζεται με πρόθεση να παραδώσουμε την κρίσιμη αυτή κοινωνική υπηρεσία σε  επιχειρηματικά συμφέροντα ή σε ΜΚΟ ή σε ΚΟΙΝΣΕΠ. Λησμονεί, ότι εκπροσωπούμε πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει άλλα χαρακτηριστικά από την κεντρική διοίκηση. Είναι κρίμα, που ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου μας, ακολουθώντας τη γραμμή του Περισσού και του Κ.Κ.Ε., σαμποτάρει τη σύμπνοια, που εκ της φύσης του Οργανισμού μας θα έπρεπε να κυριαρχεί προς εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και επικροτεί τον διχασμό. Τον καλούμε να δώσει άμεσα σε δημοσιότητα το όνομα επιχειρηματία ή ΜΚΟ ή ΚΟΙΝΣΕΠ που με την αρνητική μας ψήφο εξυπηρετούμε, διαφορετικά θα τον καταγγείλουμε ως  ψεύτη και άθλιο συκοφάντη.

                                                                                      

                                                                           Πάτρα, 9.12.2019

Αθανασόπουλος Αθανάσιος – “Πρωτεύουσα ξανά”

Σβόλης Κωνσταντίνος –  “Πάτρα Ενωμένη”

Μαρκέτος Γρηγόριος –  “Ώρα Πατρών”

Ηλιόπουλος Παναγιώτης – “Πάτρα: Η δική μας πόλη!”

Γεωργοπούλου Χριστίνα –  “Δημοτική Κίνηση Κοινοτικόν”

Πάτρα: Αναβαθμίζεται το Βοήθεια στο Σπίτι - Τι αλλαγές έρχονται

 

Πάτρα Ενωμένη: "Αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τους αδύναμους πολίτες"

Διαβάστε επίσης