Συνάντηση Μητσοτάκη – Σαρκοζί

 

 

Γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με τον Νικολά Σαρκοζί είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγο καθώς ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην Αθήνα.

Ο κ. Σαρκοζί πραγματοποιεί σύντομο ταξίδι στη χώρα μας και βρίσκεται στην Αθήνα από όπου και αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης: Ξέρετε πόσα χρήματα παίρνουν τα μοντέλα από το ριάλιτι;

Η τελευταία επίσκεψη του κ. Σαρκοζί στην Αθήνα την άνοιξη του 2008, όταν ήρθε επίσημα στην Ελλάδα ως πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο Σαρκοζί, τότε, είχε μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων με θερμά λόγια για την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς φιλίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

 

Φιλία

Ο Σαρκοζί έφτασε με ιδιωτική πτήση στην Αθήνα (από το Τελ Αβίβ), φιλοξενούμενος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα. Διέμεινε στο ξενοδοχείο Χίλτον και χθες, Κυριακή, το βράδυ δείπνησε με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τη σύζυγό του στο σπίτι του Νίκου Πατέρα στην Ηρώδου Αττικού.

Με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Νικολά Σαρκοζί συνδέεται με οικογενειακή φιλία καθώς γνωρίζεται από τη δεκαετία του ’90.

Τη Δευτέρα το πρωί, έκπληκτοι οι Αθηναίοι είδαν τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας να κάνει τζόκινγκ, συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά, στην περιοχή γύρω από τον Εθνικό Κήπο, φτάνοντας έως το Καλλιμάρμαρο.

in.gr