Πάτρα: Αύριο ημερίδα με θέμα «Ανακαλύπτοντας τη Μαγεία της Γεωλογίας»

ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών έχοντας ως βασικό στόχο τον επιστημονικό και τεχνολογικό γραμματισμό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και της κοινωνίας, καθώς και τη σύνδεση των τριών βαθμίδων της εκπαίδευσης ξεκινά ένα κύκλο ημερίδων που απευθύνονται σε μαθητές Λυκείων της Αχαΐας. Η πρώτη Ημερίδα προγραμματίζεται την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.00 και έχει τίτλο «Ανακαλύπτοντας τη Μαγεία της Γεωλογίας». Συνδιοργανώνεται από το ΜΕΤ σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Γεωλογίας και το Τμήμα Πολιτιστικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης μεταπτυχιακοί φοιτητές και διδάκτορες μέσω ολιγόλεπτων παρουσιάσεων θα παρουσιάσουν την έρευνά τους εκδηλώνοντας τη σχέση τους με το Τμήμα σε μαθητές Λυκείων της Αχαΐας, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Επιστήμη της Γεωλογίας σαν μια επιλογή για τις σπουδές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΜΕΤ μπορείτε να αναζητήσετε: https://www.facebook.com/Museum-of-Science-and-Technology-10982347905858...

Διαβάστε επίσης