Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο - Θα γίνει δεύτερη το απόγευμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ-

 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία στην Πάτρα στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου. Θα πραγματοποιηθεί μια δεύτερη στις 6 το απόγευμα. 

-------------

Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί σήμερα για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. να θέτει σε επιφυλακή τις δυνάμεις της, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια τόσο της μεσημβρινής, όσο και της απογευματινής πορείας. Η πρώτη πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη με τη συμμετοχή περίπου 600 ατόμων. Το κέντρο της Πάτρας, έχει πολύ κόσμο λόγω της τελευταίας ημέραςτης εβδομάδας αλλά και λόγω γιορτής του Αγίου Νικολάου και το κυκλοφοριακό ιδιαίτερα έντονο λόγω των κλειστών οδών.

 

Για σήμερα στην Πάτρα έχουν προγραμματιστεί δυο πορείες. Η πρώτη στις 12 το μεσημέρι και η δεύτερη στις 6 το απόγευμα πάντα με αφετηρία το Παράρτημα της οδού Κορίνθου.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας.

Στο μεταξύ η ΕΛΑΣ έχει απαγορεύσει την στάση και την στάθμευση σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Πινακίδες απαγόρευσης έχουν τοποθετηθεί  μεταξύ άλλων στην οδό Κορίνθου, από το ύψος της οδού Γούναρη, στην Μαιζώνος, στην Αγίου Νικολάου, στην Κολοκοτρώνη και στην Ερμου. 

Διαβάστε επίσης