Αχαΐα: Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτικό σύμβουλο - Κινηματογραφικό θρίλερ τα όσα έζησε στα χέρια πέντε κουκουλοφόρων που εισέβαλαν σπίτι της - "Δεν έχουμε να φάμε..." της είπαν

Σε εξέλιξη οι έρευνες

 

Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτική σύμβουλο του δήμου δυτικής Αχαΐας, που έζησε έναν τρομερό εφιάλτη στα χέρια πέντε αγνώστων δραστών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι πέντε κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στο σπίτι της περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα και άνοιξαν τα φώτα! Όρμησαν επάνω της και την ακινητοποίησαν, ενώ την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι, ζητώντας να τους πει που έχει λεφτά και χρυσαφικά.

Οι άγνωστοι δράστες συνέχισαν την εφιαλτική τους δράση κι αφού «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο όπου εκεί είχαν κειμήλια της οικογένειας (βέρες, αναμνηστικά των παιδιών κα), άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι και να το κάνουν άνω κάτω. Οι δράστες, επιτέθηκαν και στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο οποίος προσπαθούσε να αντισταθεί. Η ώρα περνούσε … και το θρίλερ μέσα στο σπίτι συνεχιζόταν με το ζευγάρι υπό ομηρία από τους αδίστακτους δράστες. Όταν αποφάσισαν να φύγουν και αφού πήραν όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, «ξήλωσαν» όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ «βούτηξαν» και το ρούτερ ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας των θυμάτων όταν αυτοί θα έχουν εξαφανιστεί!

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», μας λέει το θύμα, το οποίο τους ζήτησε νερό. Οι δράστες έδωσε το νερό στη γυναίκα η οποία τους ρώτησε. «Γιατί μας το κάνετε αυτό;». Και η απάντησή τους ήταν: «Δεν έχουμε να φάμε…».

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης, χωρίς ακόμα να έχει φύγει το σοκ, η γυναίκα, μετέβη στην Αστυνομία γιατί δεν είχε άλλο τρόπο να επικοινωνήσει, αφού η τηλεφωνική σύνδεση ήταν κομμένη και τα κινητά είχαν κάνει «φτερά» μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, δόθηκε η κατάθεση και η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την εντοπισμό των δραστών. Το σοκ όμως για το ζευγάρι παραμένει «ζωντανό», καθώς είχε ετοιμάσει το σπίτι του για τα Χριστούγεννα ενώ πονάει η απώλεια κειμηλίων της οικογένειας που ήταν φυλαγμένα για χρόνια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία κατά
συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε
δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι προχθές τα ξημερώματα,
στην Δυτική Αχαΐα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα
χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν διαμέρισμα ημεδαπών και αφού
εισήλθαν στο εσωτερικό του, ακινητοποίησαν μια γυναίκα και με την απειλή
κατσαβιδιού αφαίρεσαν κοσμήματα, τρία  κινητά τηλέφωνα και ένα
χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα, αντικείμενα, τραπεζικό
βιβλιάριο και κάρτα, καθώς και (350) ευρώ.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης