Μελάνια και Μαρέβα τράβηξαν τα βλέμματα στο Μπάκιγχαμ – ΦΩΤΟ

03/12/2019 | 21:50

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεξίωση που παραθέτει η βασίλισσα Ελισάβετ προς τιμήν των ηγετών του ΝΑΤΟ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ενώ το «παρών» έχει δώσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτασε λίγο μετά τις 19:15 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα, στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου τους υποδέχθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ με μία θερμή χειραψία.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της βασίλισσας είναι ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια Τραμπ, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Τζάστον Τριντό.

Τις εντυπώσεις, ωστόσο, έκλεψαν οι Μελάνια Τραμπ και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε ένα παλτό – κάπα σε κίτρινο που άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της και έκανε αντίθεση με το ροζ – μοβ ρούχο της. Το παλτό είχε ένα ιδιαίτερο κόψιμο σαν γιακά ενώ άκρως εντυπωσιακός ήταν και ο λαιμός του.

ap_19337662391115.jpg

ap_19337668056144.jpg

ap_19337648879208.jpg

Πηγή: newsbeast.gr

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά