Πέτσας για Διαματάρη: Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση

03/12/2019 | 21:48

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, και για το θέμα με το μεταπτυχιακό του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Αντώνη Διαματάρη, στο Columbia.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν μετά χθεσινές διευκρινήσεις του κ. Διαματάρη, έχει κλείσει το θέμα για την κυβέρνηση, ο Στέλιος Πέτσας απάντησε: “Ο κ. Διαματάρης εξέφρασε τη λύπη του για την παρερμηνεία και την παρανόηση που συνέβη με τον όρο ‘σπούδασε’, τον οποίο χρησιμοποιούσε στο βιογραφικό του, και το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση”.

Σημειώνεται πως χθες, σε δήλωσή του, ο κ. Διαματάρης είχε σημειώσει μεταξύ άλλων: “προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών”.

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»