Στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναιτωλικός

 

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ιάλυσο με 5-1 στο Αγρίνιο και με συνολικό σκορ 9-1 κόντρα στην ομάδα της Ρόδου πέρασε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Φόρτσαρε στην επανάληψη και… έβγαλε την “αγγαρεία”. Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Ιάλυσου με 5-1 μέσα στο Αγρίνιο και με δύο εμφατικές νίκες κόντρα στους Ροδίτες πήρε το “εισιτήριο” για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Ιάλυσος αγωνίστηκε χωρίς… στόχο και άγχος στο Αγρίνιο (μετά και την ήττα με 4-0 στη Ρόδο) και προσπάθησε να παίξει επιθετικά. Το γεγονός αυτό βοήθησε το παιχνίδι να κρατήσει έναν καλό ρυθμό. Ο Παναιτωλικός δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο 45λεπτο, έκανε ελάχιστες ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα και είδε τους φιλοξενούμενους να παίζουν με.. θράσος. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο φινάλε του 45λεπτου, δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα και δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες των ελάχιστων οπαδών τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Μάκης Χάβος φαίνεται πως έκανε τη σωστή… συζήτηση με τους παίκτες του κατά την ανάπαυλα, ενώ προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση, βάζοντας στο ματς τους Ντίαζ και Ταχάρ. Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε βελτιωμένος στην επανάληψη και μέσα σε δύο λεπτά “καθάρισε το ματς με τα γκολ των Μπαΐροβιτς (58′) και Ντίαζ (60′). Λίγα λεπτά αργότερα (65′), ο Τζελάι έκανε το 3-0 με απίστευτο αυτογκόλ, ενώ στο 73′ ο Μπαΐροβιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 4-0! Ο Ιάλυσος κατάφερε να πετύχει στο 76΄το… γκολ της τιμής με τον Πεταυράκη, για να δεχθεί οκτώ λεπτά αργότερα το τελικό 5-1 από τον Γιοβάνοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 87′, όταν το τρομερό σουτ του Φράγκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του Αγρινίου.

newsit