Σοκ: 21 νεκροί σε σοκαριστικό τροχαίο με λεωφορείο

02/12/2019 | 22:33

Τουλάχιστον 21 νεκροί από τροχαίο με λεωφορείο στη βόρεια πόλη Ταλτάλ, στην Χιλή, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Yπεραστικό λεωφορείο ανετράπη σε δρόμο στη βόρεια Χιλή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 21 άτομα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

«Είκοσι ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο αυτό και υπάρχουν περίπου 20 τραυματίες», δήλωσε ο περιφερειακός εισαγγελέας Ρικάρντο Κάστρο.

Ένας αρχικός απολογισμός που ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής ‘Εντγκαρ Μπλάνκο έκανε λόγο για 17 νεκρούς.Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως οι πιθανότερες αιτίες του τροχαίου είναι είτε ανθρώπινο λάθος είτε ένα μηχανικό πρόβλημα, σημειώνοντας πως τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Το διώροφο λεωφορείο αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής από την πόλη Αντοφαγκάστα, 1.200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Σαντιάγο και κατευθύνθηκε προς την πόλη Οβάλε. Το τροχαίο συνέβη στη βόρεια πόλη Ταλτάλ, λίγο μετά την αναχώρηση του λεωφορείου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του