Σοκ: 21 νεκροί σε σοκαριστικό τροχαίο με λεωφορείο

02/12/2019 | 22:33

Τουλάχιστον 21 νεκροί από τροχαίο με λεωφορείο στη βόρεια πόλη Ταλτάλ, στην Χιλή, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Yπεραστικό λεωφορείο ανετράπη σε δρόμο στη βόρεια Χιλή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 21 άτομα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

«Είκοσι ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο αυτό και υπάρχουν περίπου 20 τραυματίες», δήλωσε ο περιφερειακός εισαγγελέας Ρικάρντο Κάστρο.

Ένας αρχικός απολογισμός που ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής ‘Εντγκαρ Μπλάνκο έκανε λόγο για 17 νεκρούς.Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως οι πιθανότερες αιτίες του τροχαίου είναι είτε ανθρώπινο λάθος είτε ένα μηχανικό πρόβλημα, σημειώνοντας πως τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Το διώροφο λεωφορείο αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής από την πόλη Αντοφαγκάστα, 1.200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Σαντιάγο και κατευθύνθηκε προς την πόλη Οβάλε. Το τροχαίο συνέβη στη βόρεια πόλη Ταλτάλ, λίγο μετά την αναχώρηση του λεωφορείου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης.

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών