Σοκ: 21 νεκροί σε σοκαριστικό τροχαίο με λεωφορείο

02/12/2019 | 22:33

Τουλάχιστον 21 νεκροί από τροχαίο με λεωφορείο στη βόρεια πόλη Ταλτάλ, στην Χιλή, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Yπεραστικό λεωφορείο ανετράπη σε δρόμο στη βόρεια Χιλή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 21 άτομα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

«Είκοσι ένας άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο αυτό και υπάρχουν περίπου 20 τραυματίες», δήλωσε ο περιφερειακός εισαγγελέας Ρικάρντο Κάστρο.

Ένας αρχικός απολογισμός που ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής ‘Εντγκαρ Μπλάνκο έκανε λόγο για 17 νεκρούς.Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως οι πιθανότερες αιτίες του τροχαίου είναι είτε ανθρώπινο λάθος είτε ένα μηχανικό πρόβλημα, σημειώνοντας πως τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Το διώροφο λεωφορείο αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής από την πόλη Αντοφαγκάστα, 1.200 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Σαντιάγο και κατευθύνθηκε προς την πόλη Οβάλε. Το τροχαίο συνέβη στη βόρεια πόλη Ταλτάλ, λίγο μετά την αναχώρηση του λεωφορείου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης.

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη