Από αύριο οι αιτήσεις μετατάξεων και αποσπάσεων μέσω κινητικότητας

02/12/2019 | 22:44

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) και στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (www.apografi.gov.gr) αναρτήθηκαν σήμερα τα αιτήματα των φορέων που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας για την κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και απόσπαση.

Επίσης, αναρτήθηκαν και οι βασικές οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2019.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων για μετάταξη σε κενή οργανική θέση ή/και απόσπαση για προσωρινή κάλυψη αναγκών είναι από αύριο, Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου έως και την Τριτη 17 Δεκεμβρίου.

Η είσοδος των ενδιαφερομένων υπαλλήλων στην εφαρμογή του μητρώου, είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://hr.apografi.gov.gr.

Στη συνέχεια οι υπάλληλοι πληκτρολογούν τους κωδικούς TAXISnet που ήδη διαθέτουν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα