Τον Περιφερειάρχη, Ν. Φαρμάκη, επισκέφθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Σπήλιος Λιβανός

 

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο γραφείο του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός. 

Την συνάντηση απασχόλησαν ζητήματα ανάπτυξης και σχεδιασμού, ενώ ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε και σε θέματα Υγείας. Στην κατεύθυνση αυτή συζητήθηκε εκτενώς το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας, Δήμων και κεντρικής Κυβέρνησης, με στόχο να ξεπερνιούνται γραφειοκρατικά εμπόδια όταν ανακύπτουν και να επιταχύνονται οι αναγκαίες δράσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Λιβανός μίλησε για την σημασία εκπόνησης μίας ολοκληρωμένης μελέτης μεσο-μακροπρόθεσμης ανάπτυξης της Αιτωλοακαρνανίας και συνολικά της Δυτικής Ελλάδας, ενώ ο κ. Φαρμάκης, αφενός υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας του πολιτικού με το αυτοδιοικητικό δυναμικό της περιοχής και αφετέρου, τη σημασία που αποδίδει στην αγαστή συνεργασία με τα κυβερνητικά στελέχη προκειμένου η Δυτική Ελλάδα να αντιμετωπίσει με μεγάλες ταχύτητες, τα πολύχρονα ελλείμματα. 

Πρόσθεσε δε, ότι η σημερινή Περιφερειακή Αρχή ήδη κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στην προσπάθεια ανάταξης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, έχοντας θέσει σε λειτουργία το σχέδιο που προεκλογικά είχε εξαγγείλει για συνολική ανάπτυξη, όλων των περιοχών της Δυτικής Ελλάδας.

 

Διαβάστε επίσης