Διάταση στον δικέφαλο ο Βαλμπουενά, τρέχει να προλάβει Αστέρα

02/12/2019 | 21:08

Σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση ο Βαλμπουενά έχει μία διάταση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Έτσι φαίνεται πως ο Γάλλος δεν θα λείψει για σημαντικό διάστημα, πλην όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει τον Ερ. Αστέρα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε ρεπό την Δευτέρα και θα επιστρέψει τις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της