Κλήρωση: Ποιοι κερδίζουν τις 3 διπλές προσκλήσεις για το έργο "Ο απρόσκλητος επισκέπτης"

Οι τρείς τυχεροί που θα λάβουν τις διπλές προκλήσεις που κληρώνει το tempo24, για να απολαύσουν το θεατρικό έργο «Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης» της μοναδικής Αγκάθα Κρίστι, που παρουσιάζεται στο θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ στις 2 και 3 Δεκεμβρίου είναι οι:

Ελένη Πολυμέρου

Γιώργος Τορτορέλης

Νίκος Πεφάνης

Τα ονόματα των νικητών θα δοθούν στο ταμείο του θεάτρου.

Οι τυχεροί μπορεί να περάσουν από το ταμείο του θεάτρου και να συνεννοηθούν για την ώρα της παράστασης που θέλουν να παρακολουθήσουν

Η υπόθεση του έργου

Στην πυκνή ομίχλη της Νότιας Ουαλίας, ο Μάικλ Σταρκβέντερ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σ’ ένα χαντάκι. Βρίσκεται στη μέση του πουθενά και στην προσπάθειά του να βρει βοήθεια, μπαίνει σε μια απομονωμένη έπαυλη. Στην ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, τον περιμένει μια έκπληξη: Ένας άντρας είναι νεκρός. Λίγο πιο πέρα, μ’ ένα περίστροφο στο χέρι, μια όμορφη γυναίκα. Η Λόρα Γουόρικ. Η γυναίκα που παραδέχεται πως δολοφόνησε το σύζυγό της. Ο Μάικλ γοητευμένος από τη νεαρή χήρα, αποφασίζει να την βοηθήσει, επιχειρώντας να κατασκευάσουν από κοινού ένα ακλόνητο άλλοθι.

Μήπως όμως δεν είναι αυτή τελικά η δολοφόνος; Και αν όχι, γιατί καλύπτει τα ίχνη του ενόχου; Ένα σπίτι γεμάτο πιθανούς υπόπτους. Θα καταφέρει, άραγε, ο απρόσκλητος επισκέπτης να βρει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά;

Ο «Απρόσκλητος επισκέπτης» γράφτηκε το 1957 για το θέατρο και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την επόμενη χρονιά. Ένα καθαρόαιμο αστυνομικό με δυνατούς χαρακτήρες και ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Παίζουν:

Νίκος Ορφανός

Σοφία Μανωλάκου

Αννέτα Παπαθανασίου

Σαράντος Γεωγλερής

Κώστας Ζέκος

Νίκος Καϊνός

και ο Γιώργος Φρατζεσκάκης

Φιλική συμμετοχή: Ιλιάς Λαμπρίδου

 

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :

ΔΕΥΤΕΡΑ            2/12             18.15 & 21.15

ΤΡΙΤΗ                   3/12             18.15 & 21.15

Διαβάστε επίσης