Αιγιάλεια: Μελίσσια και Νικολέϊκα γιορτάζουν την Αγία Βαρβάρα – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

03/12/2019 | 21:40

Ο Πρωτοπρεσβύτερος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Νικολεΐκων, ενόψει της εορτής της Αγίας Βαρβάρας την ερχόμενη Τετάρτη, 4η Δεκεμβρίου,  ενημερώνουν τους ευλαβείς χριστιανούς της περιοχής τα εξής:

Α) Την Τρίτη, παραμονή της εορτής της, στις 6μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, όπου τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ιωακειμίδης.

Β) Την Τετάρτη, ανήμερα της εορτής της, στις 7π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και ακολούθως Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.

Τους ύμνους θα αποδώσουν οι ιεροψάλτες του Ιερού Ναού κ. Χρήστος Κατεργάρης και κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος.
Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως συμμετάσχουν στην εορτή, αποδεικνύοντας έτσι τον σεβασμό και την αγάπη τους προς την Αγία Βαρβάρα.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο