Στα τέλη Φεβρουαρίου η ανακοίνωση του ονόματος για την Προεδρία της Δημοκρατίας

30/11/2019 | 13:32

Διατεθειμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για την πρότασή του για την Προεδρία της Δημοκρατίας φαίνεται πως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο πρωθυπουργός αναμένεται να καταλήξει σε κάποιο πρόσωπο στα τέλη Φεβρουαρίου ενόψει της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2020.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχουν αποκλειστεί αρκετά ονόματα, όπως των Προκόπη Παυλόπουλου, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώφης Γεννηματά, ενώ λιγοστές είναι οι πιθανότητες να προταθούν μία εκ των Μαρίας Δαμανάκη και Άννας Διαμαντοπούλου.

Αντίθετα, στο «κάδρο» της συναίνεσης υπάρχουν οι περιπτώσεις του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου, του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου, ενώ εκτός της πολιτικής τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, αλλά και του προέδρου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Ανδρέας Δρακόπουλος.

Πηγή: Παραπολιτικά 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε