«Έπεσες» σε ντροπαλό αγόρι; 4 σημάδια για να καταλάβεις ότι του αρέσεις

 

Πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν πραγματικά λέγαμε αυτό που αισθανόμαστε ή σκεφτόμαστε;

Και πόσο πιο βαρετά από την άλλη. Διότι μπορεί η ανακάλυψη κρυφών σκέψεων και επιθυμιών, να είναι γενικά χρονοβόρα αλλά είναι και άκρως ιντριγκαδόρικη. Μπορεί λοιπόν εσύ να παραδέχεσαι ότι είσαι πάντα ειλικρινής και πάντα εκφράζεις τα συναισθήματά σου, αλλά αυτό φυσικά δεν γίνεται να συμβαίνει με όλους. Και τι γίνεται φίλη μου, όταν το αγόρι που ποθείς είναι ντροπαλό και δεν μπορείς με κανένα τρόπο να καταλάβεις αν του αρέσεις; Λαμβάνοντας πάντα ως δεδομένο ότι δεν είσαι καμία που πετάει στα σύννεφα και μεταφράζει σημάδια με εντελώς λάθος τρόπο, παρακάτω σου έχω 4 μικρές λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στις άλλες γυναίκες

Κανένας άντρας δεν αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο τις γυναίκες και τους άντρες. Οι άντρες είναι οι κολλητοί, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, με τους οποίους έχουν κοινούς κώδικες και κοινά ενδιαφέροντα. Μία γυναίκα, ακόμα κι αν δεν τη βλέπει ερωτικά, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο-εκτός πια κι αν είναι η αδερφή του τι να πω-. Ωστόσο, γυναίκα με γυναίκα διαφέρει. Άλλη συμπεριφορά θα έχει απέναντι σε κάποια που καθόλου δεν τον αφορά να κάνει σεξ μαζί της, και διαφορετική σε μία που… τη σκέφτεται 24/7! Οπότε, η πρώτη φάση είναι η παρατήρηση.

Μετά τη συμπεριφορά…

‘Ηρθε η ώρα να παρατηρήσεις τι θυμάται και τι παρατηρεί σε σχέση με σένα. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος ενδιαφέρεται για εμάς, θυμάται ακόμη και την πιο χαζή λεπτομέρεια που μπορεί να του αναφέραμε καιρό πριν. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι θυμάται τα πάντα για σένα, παρατηρεί και πολλά πράγματα, τα οποία μπορεί να μην αφορούν καθόλου εκείνον, αλλά αφορούν εσένα. Ναι, πιθανότατα μία μέρα να ήσουν κάπως πιο χολοσκασμένη κάτι το οποίο και παρατήρησε. Κύριος…

Και τι γίνεται όταν αναφερθείς σε άλλον άντρα;

Σε περίπτωση που το κάνεις με φυσικότητα, και όχι σαν γκαφατζής, τότε είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει. Μπορεί να αλλάξει κουβέντα, μπορεί να πει κάτι αρνητικό –πάντα με πολύ καλές προθέσεις- για τον εκάστοτε, αλλά μια φορά κανονική συζήτηση δεν πρόκειται να κάνει. Όσο να πεις, είναι ένα δείγμα κι αυτό. Τι; Όχι;

Όσο για τους φίλους του…

Ε δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους φίλους του. Μήπως τον πειράζουν λίγο παραπάνω όταν είσαι εσύ μπροστά; Μήπως του πετάνε υπονοούμενα; Βασικά αν δεν έχεις παρατηρήσει τίποτα τέτοιο, είναι πολύ δύσκολο να σε θέλει. Οι φίλοι-και ειδικά οι άντρες-είναι δύσκολο να τιθασεύσουν τη διάθεσή τους για πείραγμα. Λυπάμαι.

Διαβάστε επίσης