Πώς να δημιουργήσετε μια Instagram γωνία στο σπίτι σας

 

Ποια δεν θέλει μια τέλεια γωνία για το Instagram μέσα στο σπίτι της; Μιλάμε για εκείνες τις τέλειες γωνίες, τις οποίες αμέσως θέλεις να φωτογραφίσεις και να ανεβάσεις στο Instagram. Δεν θέλει κόπο για να τις δημιουργήσεις, θέλει έμπνευση και μερικές καλές συμβουλές.

Δες ποια στοιχεία μπορείς να εκμεταλλευτείς για να δημιουργήσεις τη γωνιά των ονείρων σου.

#1. Βιβλία και περιοδικά

 Με τα coffee table books και τα περιοδικά μόδας ή διακόσμησης μπορείς να δώσεις χρώμα αλλά και ύψος στη γωνία που θέλεις να δημιουργήσεις. Μη ξεχνάς τέλος ότι ένα coffee table book είναι πάντα το τέλειο δώρο για μια φίλη σου.

#2. Κεριά

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές που σε σχέση με το άρωμα, το χρώμα, το σχέδιο αλλά και το κόστος των κεριών.

#3. Αρώματα και κοσμήματα

Μικρά αλλά όμορφα κομμάτια, όπως ένα ωραίο μπουκάλι αρώματος ή ένα κόσμημα μπορούν να αποτελέσουν υπέροχες deco λεπτομέρειες, που θα αναβαθμίζουν τη γωνιά σου. Πρόκειται ουσιαστικά για αντικείμενα που παρόλο που έχουν μικρό μέγεθος, έχουν μεγάλο χαρακτήρα και μεγάλη συναισθηματική αξία για εσένα.

#4. Δίσκοι

Οι περισσότεροι που θα δεις είναι μεταλλικοί, ξύλινοι ή plexiglas και αποτελούν τη σκηνή πάνω στην οποία στήνεις όλο το σκηνικό.

#5. Φρέσκα λουλούδια

Ο καλύτερος τρόπος για να φρεσκάρεις ένα δωμάτιο και να του δώσεις χρώμα και άρωμα είναι φυσικά, τα λουλούδια. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, παίξε με διαφορετικά λουλούδια και βάζα και να είσαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης