Πάτρα: Παιδική παράσταση όπου δεν απαιτείται εισιτήριο αλλά ξηρά τροφή για το κοινωνικό παντοπωλείο

 

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του 8ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά, με στόχο την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, μέσα από τον πολιτισμό και τις δράσεις αλληλεγγύης.
Σας παρουσιάζουν την κωμική παιδική παράσταση: «ΟΙ ΜΥΤΕΣ ΤΟ ΣΚΑΣΑΝ» της πατρινής συγγραφέως παραμυθιών, Άννας Δενδρινού, σε διασκευή-σκηνοθεσία της εκπαιδευτικού Αθηνάς Καλλιμάνη. Διδασκαλία Χορωδίας: η εκπαιδευτικός Ελένη Χριστοδουλοπούλου. Κατασκευές μάσκας: ο κουκλοποιός Γεράσιμος Μουρελάτος. Συνοδεύει με κιθάρα & φυσαρμόνικα η Λένα Λάππα και φιλοτέχνηση αφίσας η Αθανασία Παπασταύρου.

Η όλη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Πολιτιστικών προγραμμάτων: «Σκηνικοί πειραματισμοί & Θεατρομελωδίες» με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς: Αθηνά Καλλιμάνη, Ελένη Χριστοδουλοπούλου και Δημήτρη Βενετή.
Μία παράσταση για παιδιά μεγάλα και μικρά (από 2 ετών), για την αξία της διαφορετικότητας και την εκτίμηση της ζωής που μας δωρίζεται με τη γέννησή μας, με άκρως χιουμοριστικό τρόπο. Μια παράσταση ενάντια στον εκφοβισμό (bullying).
Ευχαριστούμε θερμά τον κουκλοποιό, Γεράσιμο Μουρελάτο, για τις χειροποίητες μάσκες που κατασκεύασε με τόσο μεράκι, τη Λένα Λάππα που μας συνοδεύει με την κιθάρα της και τη φυσαρμόνικά της, την Αθανασία Παπασταύρου για τη φιλοτέχνηση της αφίσας και τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών & Περιχώρων για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.
Η είσοδος στις παραστάσεις θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου, το κάθε παιδί μπορεί να φέρει από μία συσκευασία ξηράς τροφής (ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα). Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρών.

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΟΙ ΜΥΤΕΣ ΤΟ ΣΚΑΣΑΝ»
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών & Περιχώρων
Σάββατο, 7 Δεκέμβρη 2019, 11:30 το πρωί
Κυριακή, 8 Δεκέμβρη 2019, 6:30 το απόγευμα

Διαβάστε επίσης