O Παναθηναϊκός με Πιτίνο για τη νίκη κόντρα στη Μπασκόνια

Την πέμπτη του νίκη στα έξι τελευταία ματς της Ευρωλίγκας θέλει να πετύχει απόψε ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια (21:00, Novasports 2). Για τους «πράσινους» αρχίζει η δεύτερη εποχή Ρικ Πιτίνο στον πάγκο τους, με τον Αμερικανό τεχνικό να επιστρέφει για να συνεχίσει το έργο που άφησε στην μέση από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι τον Ιούνιο.

Ο 67χρονος Hall of Famer δεν έχει αγωνιστικούς πονοκεφάλους και θέλει να οδηγήσει την ομάδα στο 7-4 για να πατήσει ακόμη πιο γερά στην οκτάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η Μπασκόνια μοιράζεται την ένατη θέση με την Βιλερμπάν έχοντας ρεκόρ 5-5 και βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τις νίκες επί ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ στην διαβολοβδομάδα. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Πάτο Γκαρίνο, που υπέστη ρήξη χιαστού και προστέθηκε στην λίστα των σοβαρά τραυματιών δίπλα στον Τζέισον Γκρέιντζερ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Διαβάστε επίσης