Κασιδιάρης: Καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση σε πρώην στέλεχος της ΧΑ

27/11/2019 | 20:50

Φυλάκιση 4 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για τη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Ηλία Σταύρου, ο οποίος ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αντίθετα, το Δικαστήριο αθώωσε τον Νίκο Μιχαλολιάκο καθώς το επίδικο διάστημα βρισκόταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και δεν αποδείχθηκε πως γνώριζε τις αναρτήσεις.

Η μήνυση αφορά σε αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής το 2014 μετά την κατάθεση του κ. Σταύρου στην ανακριτική, διαδικασία με συκοφαντικό όπως καταγγέλλει περιεχόμενο σε βάρος του.

Σήμερα ωστόσο από την πλευρά της υπεράσπισης των Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη υποστηρίχθηκε στο Δικαστήριο ότι η ιστοσελίδα ανήκε σε άλλο τρίτο πρόσωπο, ο οποίος εμφανιζόταν ως σχεδιαστής της ιστοσελίδας.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε κάθε σχέση με την ιστοσελίδα, τη διαχείριση της και τις επίμαχες αναρτήσεις.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ