Patras Drone Academy: Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα μαθήματα και η εκπαίδευση των υποψηφίων χειριστών - Σχολή πιστοποιημένη από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

H Patras Drone Academy, που μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει δεκάδες χειριστές, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τα μαθήματα, έχοντας πετύχει 100% επιτυχία όλων των υποψηφίων στις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή ΣμηΕΑ.

 

 

 H Patras Drone Academy είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες επαγγελματικής & ερασιτεχνικής εκπαίδευσης στα Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), χειριστές drone.

Η Ακαδημία είναι η πρώτη στη Δυτική Ελλάδα με έδρα την Πάτρα και προσφέρει υψηλές υπηρεσίες επαγγελματικής & ερασιτεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

 

Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται από πιλότους μαχητικών αεροσκαφών με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, με προτεραιότητα την Αεροπορική Παιδεία και μεταλαμπάδευση των γνώσεων σε θέματα αεροπορίας, σε μικρά ευέλικτα 8μελη γκρουπ.

H Patras Drone Academy παρέχει, εξάλλου, τη δυνατότητα μαθημάτων εξ αποστάσεως σε υποψηφίους απομακρυσμένων περιοχών.

Τα πτητικά μάθηματα γίνονται ατομικά, ώστε να προσφερθούν σε κάθε μαθητή ξεχωριστά, αρχές διδασκαλίας εκμάθησης χειρισμού ΣμηΕΑ , που συμπεριλαμβάνουν βασικούς ελιγμούς ΣμηΕΑ, ελιγμούς συντονισμού, ελιγμούς επείγουσας ανάγκης, καθώς και επίδειξη των συνηθέστερων λαθών και επαναφορά της ασφάλειας του ΣμηΕΑ. Πάντα σε ασφαλές περιβάλλον και με πτητικά μέσα της Σχολής.



 Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το: www.patrasdroneacademy.gr.

 

Διαβάστε επίσης