Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτή σε ένα συνέδριο στη Βαλτιμόρη η Μελάνια Τραμπ

26/11/2019 | 23:49

Η Μελάνια Τραμπ αποδοκιμάστηκε έντονα όταν ανέβηκε στη σκηνή μιας εκδήλωσης για νέους στη Βαλτιμόρη σήμερα, μια ασυνήθιστα εχθρική υποδοχή για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Οι συνεχείς αποδοκιμασίες, που κάλυπταν τα λεγόμενά της και διακόπτονταν από λίγες επευφημίες, είναι η τελευταία από τις αρνητικές υποδοχές που επιφυλάχθηκαν για τον πρόεδρο και την σύζυγό του σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις. Οπαδοί του μπέιζμπολ αποδοκίμασαν τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο σε έναν αγώνα στην Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο ενώ λίγες ημέρες αργότερα έγινε δεκτός με ανάμεικτες επευφημίες και αποδοκιμασίες σε αγώνες πολεμικών τεχνών στη Νέα Υόρκη.

Και οι τρεις πόλεις ψηφίζουν κατά παράδοση Δημοκρατικούς.

Η Πρώτη Κυρία μίλησε για την εξάρτηση από τα οπιοειδή στο B’More Youth Summit που οργανώθηκε από την DEA (υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών) και το Ίδρυμα Νεολαίας Μαρκ Γουόλμπεργκ, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο ηθοποιός.

«Γεια σε όλους», είπε η Μελάνια ενώ προσπαθούσε να μιλήσει εν μέσω των αποδοκιμασιών, στην αρχή της σύντομης παρέμβασής της. Οι φωνές σίγησαν, αλλά ξανάρχισαν καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της, λέγοντας: «Σας εύχομαι καλές Ευχαριστίες. Ο Θεός να ευλογεί εσάς, τις οικογένειές σας και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Ο Τραμπ δεν έχει πολλούς φίλους στη Βαλτιμόρη, μια πόλη που το καλοκαίρι την χαρακτήρισε «αηδιαστική» και «γεμάτη με αρουραίους», στην αντιπαράθεση που είχε με τον Δημοκρατικό βουλευτή Ελάιτζα Κάμινγκς ο οποίος ήταν από τους σκληρότερους επικριτές της πολιτικής του. Ο Κάμινγκς, που εκλεγόταν στη Βαλτιμόρη, πέθανε τον Οκτώβριο.

Πηγή: ΑΠΕ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)