Το «Ρεφενέ» στην Παραμυθιά - Στην Πάτρα "Xarvey- ο καλύτερος μου φίλος" - ΦΩΤΟ

Εννέα παραστάσεις στον φιλόξενο χώρο του θεάτρου «Πάνθεον»

Το Ε. Σ. Π. «Ρεφενέ»,προσκεκλημένο από Θεατρική Εταιρία Ανάπτυξης Τέχνης & Οράματος παρουσίασ το περασμένο Σάββατο                           

 στοθέατρο «Καρκαμίσι»της Παραμυθιάς την καινούρια του παράσταση    Xarvey- ο καλύτερος μου φίλος της MaryChase,  στο πλαίσιο του 10ου Θεατρικού Νοέμβρη(2019). Η παράσταση ξεκίνησε στις 10 το βράδυ και το κοινό από νωρίς είχε διαμορφώσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Η πατρινή ομάδα –από το 2010- έχει αναπτύξει μέσω της Θ.Ε.Α.Τ.Ο. σχέση φιλίας με τη πόλη της Θεσπρωτίας και τους γύρω δήμους. Παρευρέθηκαν λοιπόν ομάδες από την Πάργα, την Ηγουμενίτσα, τις Φιλιάτες ενώ τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Κα Σταυρούλα Μπραίμη-Μπότση και  ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης. Το έργο συνεπήρε το κοινό που διέκοψε πολλές φορές τους «Ρεφενέδες» με το χειροκρότημα του, δικαιώνοντας την επιλογή και την τετράμηνη προετοιμασία.  Κανείς δεν ήθελε να φύγει από το θέατρο και η συζήτηση με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Έγινε ανταλλαγή δώρων, ακολούθησε δείπνο στο κέντρο «Ιστός» προς τιμήν των προσκεκλημένων ενώ το πρωί της Κυριακής –μετά από καφέ που προσέφερε και πάλι η Θ.Ε.Α.Τ.Ο- ξενάγησε τους πατρινούς στις ομορφιές της πόλης.                                                                                        

Το «Ρεφενέ» επέστρεψε με όλα τα μέλη του συγκινημένα από την φιλοξενία και την υποδοχή των Θεσπρωτών, με τους οποίους πλέον η σχέση είναι αδελφική. Ήταν ο καλύτερος οιωνός, ο πιο ούριος άνεμος, για να ξεκινήσουν    και εδώ στη Πάτρα το ταξίδι για το συγκεκριμένο έργο.  

Θα δοθούν εννιά παραστάσεις στον φιλόξενο χώρο του θεάτρου «Πάνθεον» ( 28,29,30 Νοεμβρίου και 1,4,5,6,7,8 Δεκεμβρίου 2019) 

Η πρεμιέρα του έργου ειδικά,την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου (ώρα 21:30) είναι αφιερωμένη στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» (Σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού Νομού Αχαΐας) και οι εισπράξεις θα ενισχύσουν το ταμείο του συλλόγου. Μην τη χάσετε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στα τηλέφωνα: 2610-221429 (εργάσιμες μέρες 10:00-14:00)                     

και  6989-651091 (10:00-14:00 & 18:00-22:00 καθημερινά) Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν από 25 Νοεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης