Τραγωδία στο Αντίρριο - Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος-Βούλιαξε το σκάφος τους λόγω των ισχυρών ανέμων - Ολονύχτια "μάχη" από πυροσβέστες και λιμενικούς για να ανασύρουν το πτώμα του ενός- ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

 

Ολονύχτιες οι προσπάθειες των Αρχών (Λιμενικού και Πυροσβεστικής υπηρεσίας) να ανασύρουν τον έναν από τους δύο νεκρούς μετά τη βύθιση ιστιοφόρου στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου. Τελικά  η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες Πυροσβεστικής και Λιμενικού για τον εντοπισμό του δεύτερου επιβάτη του ιστιοπλοϊκού που ανετράπη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Αντιρρίου λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.

Οι διασώστες στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας κατάφεραν να ανασύρουν τον πρώτο επιβάτη του ιστιoπλοϊκού για τον οποίο υπήρχε από τις 9 το βράδυ η εικόνα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

 

 

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν περίπου 8 μποφόρ, δεν μπόρεσαν να τον ανασύρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν αρκετά μεγαλόσωμο άνδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην προσπάθειά τους άνδρες του λιμενικού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας να τον ανασύρουν, του σκίστηκαν τα ρούχα.

 

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έριξαν δίχτυ για να μπορέσουν να ανασύρουν το πτώμα.

Παρών στο σημείο και ο Περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. 

------------------------

ΠΡΩΤΗ ΕΝΜΕΡΩΣΗ

 Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος μετά βύθιση ιστιοφόρου στην θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι Γάλλοι 

Το ιστιοφόρο τους αναποδογύρισε από τους ισχυρούς ανέμους 7-8 μποφορ που πνέουν στη περιοχή.

Σε συντονισμένη επιχείρηση Λιμενικού και Πυροσβεστικής που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, αρχικά εντοπίστηκε ο άτυχος ψαράς και αναζητείται ο δεύτερος άνδρας.

Με την βοήθεια δύτη γίνονται έρευνες στην περιοχή. 

Στο βίντεο οι διασώστες προσπαθούν να προσεγγίσουν με μεγάλη δυσκολία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πτώμα του ενός άνδρα. 

 

 

Διαβάστε επίσης