Άνετα ο Προμηθέας 87-76 τον Πανιώνιο

 

Ο Προμηθέας νίκησε με 87-76 τον Πανιώνιο στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών και κατέγραψε την έκτη εφετινή επιτυχία του στο πρωτάθλημα.

Με τους Χολ (23π.) και Ρόμπινσον (18π.) να οδηγούν την επίθεση, η αχαϊκή ομάδα επέβαλε το ρυθμό της κι έφτασε δίκαια στην επικράτηση επί των «κυανέρυθρων» (Σάμιουελς 19π.), που υπέστησαν την έκτη ήττα τους βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. 

Ένα «εκρηκτικό» πεντάλεπτο στην αρχή του αγώνα ήταν αρκετό για να δώσει στον ΠΑΟΚ την ώθηση που χρειαζόταν απέναντι στο Ρέθυμνο.

Ο «Δικέφαλος» νίκησε τους Κρήτες στο PAOK Sports Arena με 78-56 και διατήρησε το αήττητο σερί που μετρά τελευταία στην έδρα του, σε Ελλάδα και Ευρώπη (Ήφαιστος, Μπρίντιζι, Σαραγόσα).

Ο ΠΑΟΚ είχε επιθετική πολυφωνία, με τους Σμιθ, Μαργαρίτη, Μπεστ, Ουίγκινς και Σαρικόπουλο, να τελειώνουν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ από το Ρέθυμνο ξεχώρισε ο Φράνκαμπ (18π.).

Λάρισα και Ήφαιστος προσέφεραν «φτωχό» θέαμα στο κλειστό της Νεάπολης, με την ομάδα της Λήμνου να νικά με 63-58. Καθοριστικός για τους νικητές (5-3 νίκες) ήταν ο Σμιθ με 17 πόντους, ενώ οι Θεσσαλοί του Βαγγέλη Αγγέλου έχασαν για έκτη φορά.

Ο Κρόμα σταμάτησε στους 17 πόντους οδηγώντας τον Κολοσσό σε εκτός έδρας νίκη με 86-79 επί του Ιωνικού Νικαίας, στο «Σοφία Μπεφόν». Οι Ροδίτες σημείωσαν την τέταρτη νίκη τους και δεύτερη εκτός έδρας, ενώ οι Πειραιώτες έχασαν για τέταρτη φορά στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης