σπιράλ: Την Κυριακή το Ιδρυτικό Συνέδριο

Το πρόγραμμα, οι δράσεις και οι διαδικασίες εγγραφής

«Το σπιράλ ιδρύεται για την Πάτρα» την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στην Αγορά Αργύρη. Οι πόρτες του Συνεδρίου της δημοτικής παράταξης ανοίγουν στις 9.30 το πρωί της Κυριακής και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 9 το βράδυ, με την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και την ανακοίνωση του τρόπου εκλογής των οργάνων που θα λειτουργούν από την 1/1/2020.

Κατά την πρωινή συνεδρία (10.15-14.00) θα απευθύνουν χαιρετισμό προσκεκλημένοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Πάτρας και του νομού, θα μιλήσει ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς, θα παρουσιαστεί το Καταστατικό της παράταξης και θα τοποθετηθούν τα ιδρυτικά της μέλη. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα προσφέρονται δραστηριότητες για παιδιά.

Η απογευματινή συνεδρία (17.00-21.00) είναι αφιερωμένη στις παρουσιάσεις των Επιτροπών Εργασίας του σπιράλ (#Αθλητισμός, #Διοίκηση, #Ευρώπη, #Κοινωνία, #Οικονομία, #Παιδεία, #Περιβάλλον, #Πολιτισμός, #Τεχνολογία, #Τουρισμός, #Υγεία, #Υποδομές) και στις τοποθετήσεις των νέων μελών της παράταξης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί γραμματεία στην οποία θα γίνεται η εγγραφή των νέων μελών, με την επίδειξη ταυτότητας και τη συμπλήρωση σχετικού εντύπου.

Σημειώνεται πως μια διευρυμένη παρουσίαση της Επιτροπής Εργασίας #Τεχνολογία θα παρουσιαστεί το Σάββατο το βράδυ, στις 8.30, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στο πλαίσιο του 22ουForumΑνάπτυξης. Πρόκειται για τη συμμετοχή του σπιράλ στο πολυσυνέδριο  που έχει τίτλο «Έξυπνες λύσεις παντού» με μία ωριαία συνεδρία υπό τον τίτλο «Έξυπνες προτάσεις για μία έξυπνη πόλη» και μέλη της Επιτροπής Εργασίας στο ρόλο των παρουσιαστών.

Υπενθυμίζεται πως το Ιδρυτικό Συνέδριο του σπιράλ είναι ανοικτό για το κοινό και το κάλεσμα για νέα μέλη απευθύνεται σε όλους τους δημότες ή/και κατοίκους του Δήμου Πατρέων. Οι πόρτες του σπιράλ είναι ανοικτές για όλους τους ενεργούς πολίτες της Πάτρας που -πέρα από κομματικές γραμμές και πολιτικές τοποθετήσεις- επιθυμούν να υπηρετήσουν την πόλη και τους πολίτες της.

Διαβάστε επίσης