Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ – Ζητούν απαντήσεις από τον υπουργό

Η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων ΟΑΕΔ ειδικού προγράμματος 5500 πτυχιούχων σε ανακοίνωσή της τονίζει:

Καλούμε όλους τους συμβασιούχους του προγράμματος  σε μαζική κινητοποίηση στις 20 Νοεμβρίου 2019  στις 12:00, έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), αιτούμενοι συνάντηση εκπροσώπων μας με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου συλλογικά να κάνουμε γνωστά τα αιτήματά μας και να ζητήσουμε επίσημη απάντηση σχετικά με την έκβαση του προγράμματος.
Θα ακολουθήσει πανελλαδική συνέλευση αγώνα των εργαζομένων του προγράμματος από όλους του φορείς.
Οι εργαζόμενοι του Ειδικού Προγράμματος 5500 Πτυχιούχων, καλύπτουν διαρκείς και πάγιες ανάγκες  και η ανανέωση του προγράμματος αποτελεί τόσο για μας όσο και για τους φορείς που εργαζόμαστε  απαραίτητη ενέργεια.
Ακόμη, καλούμε τους  μόνιμους εργαζόμενους, συλλογικούς φορείς και σωματεία ,  σε στήριξη του αγώνα μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στην επισφάλεια, τις  απολύσεις και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στην κινητοποίηση και στις δράσεις που θα ακολουθήσουν  θα συμβάλλει θετικά στην επίτευξη του σκοπού μας.
Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ - Ζητούν απαντήσεις από τον υπουργό

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”