Πάτρα: Πορεία από το πρώην Παράρτημα για το Πολυτεχνείο - Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ

Νεότερη Ενημέρωση 12.46: Ολοκληρώθηκε η πορεία ολιγομελούς ομάδας για το Πολυτεχνείου στο κέντρο της Πάτρας. Επέστρεψαν στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου στην Κορίνθου.

Πρώτη Ενημέρωση 12.17: Oμάδα περίπου 60 ατόμων, πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Πάτρας για τον εορτασμό της 46ης Επετείου του Πολυτεχνείου.

Σημείο εκκίνησης το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου επί της οδου Κορίνθου. Αυτή την ώρα η πορεία βρίσκεται στην Κορίνθου.

Την ίδια ώρα η στάση και στάθμευση απαγορεύεται καθ' όλη της διάρκεια της Κυριακής 17 Νοεμβρίου, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες στην Πάτρα με απόφαση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Οι σχετικές πινακίδες τοποθετήθηκαν απότο βράδυ του Σαββάτου, ενημερώνοντας τους πολίτες για τη λήψη των έκτακτων μέτρων.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Αστυνομία. Όπως σε όλες τις πόλεις και στην Πάτρα τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν θα είναι δρακόντεια.

Με ενισχυμένες διμοιρίες των ΜΑΤ, συνεχείς περιπολίες σε δημόσια κτίρια  και αυξημένα μέτρα επιτήρησης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί η πορεία.

Σήμερα Κυριακή θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα δύο πορείες, η μία στις 6 μ.μ., με αφετηρία το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην οποία θα συμμετέχει και ο Δήμος Πατρέων, ενώ η δεύτερη το πρώην Παράρτημα, από πυρήνες νεολαίων.
 

 

Διαβάστε επίσης