Πάτρα: Άνοιξε η Κορίνθου στο ύψος του πρώην Παραρτήματος - Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ

Νεότερη Ενημέρωση 21.16: Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κορίνθου. Το απόγευμα έκλεισε από συγκεντρωμένους στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου.

Πρώτη Ενημέρωση 19.35: Επί του οδοστρώματος επί της Κορίνθου βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, που αποτελεί το σημείο αναφοράς των επετειακών εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 

Λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου τοποθέτησαν θρανία και καρέκλες στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Κολοκοτρώνη, αναστέλλονται την κυκλοφορία. Τα οχήματα εκτρέπονται στην Κολοκοτρώνη. 

Πάτρα - Πολυτεχνείο 2019: Εκδηλώσεις και πορείες το Σαββατοκύριακο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Αστυνομία ενόψει της αυριανής 46ης επετείου εορτασμού του Πολυτεχνείου. Όπως σε όλες τις πόλεις και στην Πάτρα τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν θα είναι δρακόντεια. Με ενισχυμένες διμοιρίες των ΜΑΤ, συνεχείς περιπολίες και αυξημένα μέτρα επιτήρησης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί η πορεία. Αυξημένες είναι οι περιπολίτες σε δημόσια κτίρια. 

Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα δύο πορείες, η μία στις 6 μ.μ., με αφετηρία το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην οποία θα συμμετέχει και ο Δήμος Πατρέων, ενώ η δεύτερη το πρώην Παράρτημα, από πυρήνες νεολαίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής, σημειώθηκε επίθεση με πέτρες σε κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Ρίο όπου στεγάζεται η Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

Υπάλληλοι που πήγαν το πρωί στην δουλειά του βρήκαν σπασμένες όλες τις τζαμαρίες του κτιρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν εντοπίστηκαν μολοτοφ στο σημείο ωστόσο βρέθηκε ο "λαιμός" ενός μπουκαλιού. 

26_3_1.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ