Ο Ορέστης Τζιόβας μιλάει πρώτη φορά μετά τον χωρισμό του

 

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό του.

Ο γνωστός ηθοποιός στο «Ελα, χαμογέλα» με αφορμή τον μονόλογο τον οποίο ερμηνεύει στο Faust και σχολίασε και τον χωρισμό του. Στην παράσταση «Πάρκινγκ» πρωταγωνιστεί φέτος ο Ορέστης Τζιόβας ο οποίος δείχνει να διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή του αφού χώρισε από τη σύζυγό του, Κατερίνα, δικηγόρο στο επάγγελμα.

Εδώ και ενάμιση μήνα το άλλοτε ζευγάρι που παντρεύτηκε ξαφνικά πριν από έναν χρόνο δεν ζει μαζί ενώ ο ηθοποιός δείχνει να μην είναι καλά σε ψυχολογία. Ο Ορέστης Τζιόβας, απρόθυμα, απάντησε για τον πρόσφατο χωρισμό του: «Το θέατρο είναι εργασιοθεραπεία στον χωρισμό μου… Με στενοχωρεί που κλείνει ένας κύκλος στη ζωή μου».

Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι δεν είναι σε καλή διάθεση καθώς τον έχει επηρεάσει ο χωρισμός του από τη γυναίκα του που φημολογείται πως ήταν κοινή απόφαση.
Ο ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα παραδέχτηκε: «Νιώθω πάρα πολύ τυχερός στη ζωή μου. Η μεγαλύτερη τύχη είναι η υγεία». Επίσης αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν από καιρό αποκαλύπτοντας: «Είχα σπάσει ένα αγγείο στη μύτη μου και αιμορραγούσα για τρεις εβδομάδες».