Πάτρα: Σύλληψη διακινητή μεταναστών στο νέο Λιμάνι

 

Στη σύλληψη ενός 60χρονου αλλοδαπού οδηγού Φ/Γ οχήματος και ακόμη οκτώ αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος αλλοδαπός ως οδηγός Φ/Γ  οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε παράνομα επιμελώς κρυμμένους σε αυτοσχέδια διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου το οποίο αποτελείτο από χαρτοκιβώτια, οκτώ αλλοδαπούς.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα.
                   
Εξάλλου, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 48 και 34 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 34χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, που ανήκει σε άλλο πρόσωπο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια της 48χρονης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
                                                                         
Ακόμη στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο 29χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 Τέλος στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 42, 19 και 27 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 19χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, που ανήκει σε άλλο πρόσωπο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια των 42χρονου και 27χρονου, ενώ ο 27χρονος κατά την προσαγωγή του στο Λιμενικό κατάστημα χρησιμοποίησε βία κατά στελέχους του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 

Διαβάστε επίσης