Μπέττυ Μαγγίρα: Μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχά τους! Ότι τι; Θα το δω και θα το λιγουρευτώ;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Σπίτι είναι» του Alpha. «Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις στιγμές δικές σου και πολλές φορές τις αναζητάς. (...)

Αφού γίνεις μάνα, πρέπει να είσαι και σύζυγος και ερωμένη και ωραία γυναίκα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και εκεί είναι όλο το μυστικό. Να βρεις μια ισορροπία σε όλα αυτά» εξήγησε.
Για τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο είναι 17 χρόνια μαζί, είπε: «Ο Δημήτρης δεν παραπονέθηκε ποτέ που λείπω πολύ από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ήταν πάντα δίπλα μου, δεν γκρίνιαξε ποτέ», ενώ παραδέχθηκε: «Παλιότερα ήμουν ζηλιάρα αλλά το ξεπέρασα γιατί και ο Δημήτρης δεν μου δίνει δικαιώματα». Μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε ότι όπως και στον σύζυγό της, έχει συμβεί και στην ίδια να της στείλουν άσεμνες φωτογρφίες στα μέσα κονωνικής δικτύωσης. «Στα social media μου στέλνουν διάφορες φωτογραφίες. Ακόμα και με τα επίμαχα σημεία. Ότι τι; Θα το δω και θα το λιγουρευτώ; Θα πω δηλαδή: "Τι ωραίο! Τι χάνω"; Εντάξει, είναι αστείο!» κατέληξε με χιούμορ.

Διαβάστε επίσης