Μαρίνος Σκανδάμης: Πολιτικά ευνουχισμένοι

Στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM βρέθηκε ο Μαρίνος Σκανδάμης, προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Πάνου Πολυζωίδη. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα τρέχοντα ζητήματα του νόμου και της τάξης, της  Novartis και των ελληνοτουρκικών. Δεν άφησε απέξω όμως ούτε τους παλιούς συντρόφους. 

Με αφορμή το δημοσιογραφικό ερώτημα για το αν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ υπουργοί Χρυσοχοΐδης, Πιερρακάκης και Μενδώνη δίνουν έναν άλλο, πιο κεντρώο χαρακτήρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Μαρίνος Σκανδάμης απάντησε πως «όσοι αποφασίζουν να μπουν σε μια κυβέρνηση με αμιγή δεξιά χαρακτηριστικά δυστυχώς είναι πολιτικά ευνουχισμένοι, διότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από την κεντρική γραμμή που υπηρετεί η Ν.Δ.».

Και συμπλήρωσε ο αχαιός δικηγόρος και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ότι όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό κάλυμμα που θέλει να πλασάρει μια άλλη εικόνα από αυτό που πραγματικά είναι η κυβέρνηση, όπου ο κάθε υπουργός της το μόνο που επιτρέπεται να κάνει είναι να υπηρετήσει τη δεξιά ατζέντα και τελικά, κάθε υπουργός αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί να έχει άλλο από ένα δεξιό πρόσωπο.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ