Η Πάτρα μέσα σε λίγες ημέρες, θρηνεί την απώλεια πέντε πολιτών - ΦΩΤΟ

Πότε είναι οι κηδείες


Εφυγε χθες από τη ζωή πλήρης ημερών ο Βασίλης Ταβαντζής.

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του Βασίλη Ταβαντζή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης

Υπήρξε ένα από τα στελέχη του 12ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ και ήταν αγωνιστής της εθνικής αντίστασης και της ζωής. Καταγόταν από την Ηπειρο και συγκεκριμένα από το Πλαίσιο Φιλιατών. Ηταν αρτεργάτης και τα τελευταία χρόνια πριν από την συνταξιοδότησή του λειτουργούσε το δικό του φούρνο, στη συμβολή των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Καποδιστρίου.

Ο εκλιπών είχε τέσσερα παιδιά: Τον Κώστα και τον Μηνά, ιδρυτές των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης «Πρίσμα», την Αθηνά και την Ελένη.

Θλίψη προκάλεσε η ξαφνική απώλεια του 42χρονου επιχειρηματία Νίκου Ανδρικόπουλου, ο οποίος "έφυγε" από καρδιακό επεισόδιο. Διατηρούσε κατάστημα εστίασης στη συνοικία της Αγυιάς για πολλά χρόνια. Ο θάνατός του λύπησε τους κατοίκους της γειτονιάς. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 3.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία της Ανθούπολης ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου των Κάτω Συχαινών.

Πάτρα: "Έσβησε" ξαφνικά ο επιχειρηματίας Νίκος Ανδρικόπουλος - Αύριο η κηδεία

Αλλος ένας συμπολίτης "έφυγε" ξαφνικά από καρδιά χθες τα ξημερώματα. Πρόκειται για τον 54χρονο Αλέξη Νικολακόπουλο, σύζυγο της χοροδιδασκάλου και μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Μπεγουλακίου «Αγιοι Πέτρος και Παύλος», Κωνσταντίνας Ζάγκλα, και πατέρας δύο παιδιών, της Αντωνίας και του Θάνου. Ηταν υδραυλικός και έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του. Φίλοι και γνωστοί τον περιέγραφαν ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, και άνθρωπο που πίστευε σε αρχές. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 2:30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μιτόπολη Δυτικής Αχαΐας.

«Εφυγε» από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος των Βαλιμιτίκων Αιγίου Πέτρος Παπαβασιλείου.Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βαλιμιτίκων , με την αναγγελία της είδησης του θανάτου του, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα, το ήθος και την προσφορά του στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Μεσίστια κυματίζει η σημαία στην Κοινότητα και με απόφασή της θα καταθέσει χρήματα στον Αγιο Βασίλείο, αντί στεφάνου.

Πέθανε στη Ρόδο ο Πατρινός Πυροσβέστης Βαγγέλης Μαγκανιώτης

Διαβάστε επίσης