Γιώργος Κωνσταντίνου: Έχω παίξει σε πολλά πράγματα για την επιβίωσή μου, ενώ δεν θα ήθελα

12/11/2019 | 13:38

Τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την κόρη του, Άννα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, Happy Day. Ο γνωστός ηθοποιός φέτος συνεργάζεται στο θέατρο με την αγαπημένη του κόρη στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε στην κάμερα πως στο παρελθόν έπαιξε σε πολλά πράγματα για την επιβίωσή του.

«Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μίλησε, όμως, και για την κόρη του και τη φετινή τους συνεργασία. «Η κόρη μου συνταυτίστηκε με όλη την ομάδα των παιδιών και για αυτό, σαν πατέρας και ηθοποιός, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους», είπε.

Και συμπλήρωσε:  «Ποτέ δεν είπα πάρτε το παιδί μου στο θέατρο. Άντε και την πήραν, αν ο κόσμος την απορρίψει;».

Η νεαρή Άννα Κωνσταντίνου δήλωσε με τη σειρά της για τη συνεργασία τους:  «Δεν έχω καθόλου άγχος επειδή είναι ο πατέρας μου στην παράσταση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω την δουλειά μου σωστά, να ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνονται, να προχωρήσω και να δείξω τις ικανότητες μου».

Cheesecake μήλου
07/01/2026 | 08:36

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”