Γιώργος Κωνσταντίνου: Έχω παίξει σε πολλά πράγματα για την επιβίωσή μου, ενώ δεν θα ήθελα

Τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την κόρη του, Άννα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, Happy Day. Ο γνωστός ηθοποιός φέτος συνεργάζεται στο θέατρο με την αγαπημένη του κόρη στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε στην κάμερα πως στο παρελθόν έπαιξε σε πολλά πράγματα για την επιβίωσή του.

«Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μίλησε, όμως, και για την κόρη του και τη φετινή τους συνεργασία. «Η κόρη μου συνταυτίστηκε με όλη την ομάδα των παιδιών και για αυτό, σαν πατέρας και ηθοποιός, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους», είπε.

Και συμπλήρωσε:  «Ποτέ δεν είπα πάρτε το παιδί μου στο θέατρο. Άντε και την πήραν, αν ο κόσμος την απορρίψει;».

Η νεαρή Άννα Κωνσταντίνου δήλωσε με τη σειρά της για τη συνεργασία τους:  «Δεν έχω καθόλου άγχος επειδή είναι ο πατέρας μου στην παράσταση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω την δουλειά μου σωστά, να ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνονται, να προχωρήσω και να δείξω τις ικανότητες μου».

Διαβάστε επίσης