Έκρηξη και πυροβολισμοί σε σπίτι στην Τέμενη - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, "βλέπει" η Αστυνομία

 

Περιστατικό με πυροβολισμούς και έκρηξη συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2019 στη θέση Γκανέικα της Τέμενης Αιγίου. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το filodimos.gr, σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται πιθανότατα το περιστατικό με πυροβολισμούς και έκρηξη που σημειώθηκε στη θέση Γκανέικα Τέμενης Αιγίου, σε οικία στην οποία διαμένει ένας άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας με τη σύντροφό του και την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρχικά δόθηκε σήμα για απόπειρα ληστείας, όμως τελικά η μαρτυρία της συντρόφου του Αλβανού αναφέρει πως τέσσερα άτομα, δυο Αλβανοί και δυο Έλληνες, από την Κυριακή 10/11 φέρεται να είχαν κινηθεί απειλητικά και τελικά τη Δευτέρα το μεσημέρι έφτασαν στο σπίτι όπου και πυροβόλησαν εννέα συνολικά φορές αλλά και πέταξαν χειροβομβίδα ή εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ιδιοκτήτη της οικίας.

Οι τέσσερις άνδρες ακολούθως έφυγαν, ο τραυματίας οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν οι δυο Αλβανοί φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει από αθηναϊκή εταιρεία. Οι δυο Έλληνες που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση διαφεύγουν και έχει στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Διαβάστε επίσης