ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αιχμές για κυβέρνηση

Και πριν στεγνώσει η μελάνη της ανακοίνωσης της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγορούσε για «αφωνία» ήρθε η δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση ο οποίος όμως αναφέρεται μόνο στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Η ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ούτε για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», αλλά ούτε και για τον εντοπισμό γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ.για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας» από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

«Για μια ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης, αυτή τη φορά, της «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας».
Η νέα αυτή επιτυχία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης στις αρχές του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Σεϊσίδη-Σακκά όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018. Η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα», τονίζει στην δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης.

Και καταλήγει: «Αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς θεατρινισμούς».