Πάτρα: Πως η Τροχαία ...εξαφάνισε το μποτιλιάρισμα στο κέντρο - Μετά το κλείσιμο της Περιμετρικής!

 

Με ένα συντονισμένο σχέδιο η Τροχαία αντιμετώπισε με πλήρη επιτυχία το αναπόφευκτο μποτιλιάρισμα που θα δημιουργείτο στο κέντρο της Πάτρας, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Περιμετρική, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Τροχαία φρόντισε από νωρίς το πρωί να «κλείσει» την οδό Αγίου Ανδρέου, ώστε η ροή των οχημάτων να γίνεται ανεμπόδιστα.

Συγκεκριμένα έχει απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση στο μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου, ενώ άνδρες της Τροχαίας περιπολούν προκειμένου να εντοπιστούν «παράνομοι οδηγοί», που θα παρεμποδίζουν την κίνηση των τροχοφόρων.

Η μέθοδος αποδείχθηκε …σωτήρια, καθώς εκτός από λίγη ώρα το πρωί που ήταν αυξημένη η κίνηση, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε πλήρως στο κέντρο της πόλης.

Τα μέτρα όπως έχει ανακοινωθεί θα συνεχιστούν ολόκληρη την εβδομάδα, μέχρι δηλαδή και την Κυριακή, οπότε και θα τερματιστούν οι εργασίες στην Περιμετρική.

Υπενθυμίζεται ότι  από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 01:00 τα ξημερώματα έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. θα γίνει ολικός αποκλεισμός στην κατεύθυνση προς Αθήνα στην Περιμετρική.

Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.

Διαβάστε επίσης