Βραζιλία: Αποφυλακίστηκε ο πρώην πρόεδρος Λούλα ντα Σίλβα

09/11/2019 | 10:41

Μια κόκκινη λαοθάλασσα υποδέχτηκε τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ο οποίος αποφυλακίστηκε την Παρασκευή από τη φυλακή της Κουριτίμπα, αφού εξέτισε πάνω από ενάμιση χρόνο από την ποινή που του είχε επιβληθεί για διαφθορά.

Ο 74χρονος Λούλα ντα Σίλβα βγήκε πεζός από την έδρα της ομοσπονδιακής αστυνομίας, αγκάλιασε τους υποστηρικτές του και χαιρέτισε το πλήθος με υψωμένη τη γροθιά, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Χαμογελώντας, ο πρώην πρόεδρος περικυκλώθηκε από τους οπαδούς του, πολλοί από τους οποίους φορούσαν μπλουζάκια με τη φωτογραφία του και κρατούσαν κόκκινες σημαίες.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ