Ποιοι εκλέγονται στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας

Ο συνδυασμός του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου κέρδισε τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας. Αναμετρήθηκε με τον συνδυασμό του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα και του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Ο κ. Παπαδόπουλος εξασφάλισε τους 54 από τους 129 εκλέκτορες και 10 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ και ο κ. Κωνσταντάρας τους 45 και 8 μέλη στο νέο ΔΣ. Τρίτος αναδείχθηκε ο  Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης με 17 ψήφους και 3 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ποιοι εκλέγονται

Από τον συνδυασμό του Θανάση Παπαδόπουλου εκτός από τον ίδιο στο ΔΣ της ΠΕΔ εκλέγονται οι: Γεώργιος - Δημήτριος Αποστολάκης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ιωάννης Λέντζας, Διονύσιος Μπαλιούκος, Θεόδωρος Μπαρής, Βασιλικη Ψυχράμη - Σταυροπούλου, Γιώργος Σιαμαντάς. Πέτρος Γιαννακόπουλος, Ιωάννης Αργυρόπουλος.

Από τον συνδυασμό του Σπύρου Κωνσταντάρα εκτός από τον ίδιο εκλέγονται ο Κωνσταντίνος Λύρος, ο Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο Δημήτρης Σκορδόπουλος, ο Κυριάκος Ορλώφ, ο Κωνσταντίνος Σβόλης, ο Νίκος Καραπάνος ενώ ισοψήφισαν Διονλυσης Γεωργόπουλος και Περικλής Παπαγιαννόπουλος και μετά από κλήρωση εκλέχθηκε τακτικός ο κ, Γεωργόπουλςο και αναπληρωματικός ο  κ. Παπαγιαννόπουλος.

Από τον συνδυασμό του Κώστα Πελετίδη εκτός από τον ίδιο εκλέγονται οι Μιχαήλ Αναστασίου και Τιμολέων Παπανικολάου.

 

Στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας εκλέγονται από τον συνδυασμό Παπαδόπουλου, οι: Χριστίνα Σταρακά, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Νίκος Τζανάκος, Βασίλης Παπαδόπουλος και Σταύρος Καμμένος.

Από τη Νέα Εποχή του κ. Κωνσταντάρα οι: Βασίλης Φωτάκης, Γκρίζης Νικόλαος, Τσουκαλάς Κωνσταντίνος και Νικολάου Ανδρέας. Από τον συνδυαμό Πελετίδη οι Μιχαήλ Αναστασίου και Τιμολέων Παπανικολάου.

Στο εποπτικό συμβούλιο εκλέγονται οι: Γρηγόρης Αλεξόπουλος Βασίλης Μάρκος και Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ