Το «τρελό» δεύτερο ημίχρονο του Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς

09/11/2019 | 10:18

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Γιούτα Τζαζ με 103-100, έχοντας 30 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 5 λάθη.

Βέβαια, ο Greek Freak ξεκίνησε το ματς με τον χειρότερο τρόπο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε μόλις δύο πόντους από βολές, αστοχώντας σε επτά σουτ, όμως στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο πετούσε «φωτιές» στα δύο τελευταία δωδεκάλεπτα του ματς, προσθέτοντας στην στατιστική του 28 πόντους, , 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο, 3 λάθη, 6/9 βολές και 10/15 σουτ.

Πάντως, η αναγέννηση του Greek Freak δεν ήταν αρκετή, καθώς στο φινάλε συμπλήρωσε έξι φάουλ και είδε από τον πάγκο τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να «εκτελεί» την ομάδα του.

Μακροζωία: Οι must κανόνες για γερή καρδιά

Κινητά, social και βιντεοπαιχνίδια: Η συμπεριφορά των παιδιών το… κλειδί

Χοιρινές πανσέτες με σάλτσα μουστάρδας

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιά στην παραλία

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι τις 5 Ιουλίου

Δείτε τους 4 σοβαρούς κινδύνους που έχει ο σκύλος σας όταν πηγαίνετε μαζί ταξίδι με το αυτοκίνητο

Κρίσιμος ο τακτικός έλεγχος για την πρώιμη ανίχνευση δερματολογικών παθήσεων

Δανάη Παππά: «Όταν χώρισα, αφοσιώθηκα στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου»