Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ η πατρινή Άννα Μαστοράκου

 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, θα συμμετέχει ως μέλος η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του ΠΙΣ Άννα Μαστοράκου.

Η απόφαση του διορισμού της δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Η κυρία Μαστοράκου θα είναι τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Σταυρούλα Αντωνοπούλου. Η κυρία Μαστοράκου αναλαμβάνει, όπως δηλώνει, μια «ηλεκτρική καρέκλα» καθώς καλείται να υπερασπιστεί τα αιτήματα του ιατρικού κλάδου από τον ΕΟΠΥΥ, έναν οργανισμό που τα τελευταία χρόνια με τα clowback και τα rebate έχει προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου