Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ η πατρινή Άννα Μαστοράκου

 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, θα συμμετέχει ως μέλος η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του ΠΙΣ Άννα Μαστοράκου.

Η απόφαση του διορισμού της δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Η κυρία Μαστοράκου θα είναι τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Σταυρούλα Αντωνοπούλου. Η κυρία Μαστοράκου αναλαμβάνει, όπως δηλώνει, μια «ηλεκτρική καρέκλα» καθώς καλείται να υπερασπιστεί τα αιτήματα του ιατρικού κλάδου από τον ΕΟΠΥΥ, έναν οργανισμό που τα τελευταία χρόνια με τα clowback και τα rebate έχει προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη